Jump to Navigation

Δελτία Τύπου

Μύρισαν ελληνικό «αίμα» τα αρπακτικά !

Σε λίγες βδομάδες, έρχονται τα ξένα κερδοσκοπικά funds για να αρπάξουν σπίτια και επιχειρήσεις ελλήνων.
 
Αφού αγοράσουν τα δάνειά μας κοψοχρονιά από τις τράπεζες, θα μας πιέζουν με μαζικούς πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. Μπορούμε όμως να ψαλιδίσουμε τα φτερά τους πριν προσγειωθούν!  
Αυτή τη στιγμή, οι υπουργοί επεξεργάζονται το πώς θα λειτουργήσουν τα funds. Ως δικηγόρος που ασχολούμαι χρόνια με το θέμα, καλώ δημόσια την κυβέρνηση: να δώσει πρώτα το δικαίωμα στους έλληνες να ξεχρεώσουμε οι ίδιοι τα δάνειά μας στις εξευτελιστικές τιμές που θα πωλούνταν στα funds.

ΕΝ.ΚΑ.: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΚΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!"

H Ένωση Καταναλωτών Ροδόπης, αφουγκραζόμενη την ανησυχία των συμπολιτών μας για τα διαρκώς αυξανόμενα φορολογικά βάρη, που έχουν παραλύσει τη δυναμικότητα της αγοραστικής τους ικανότητας, αισθάνεται την ανάγκη παρέμβασης.

Στις μέρες μας, ο απλός καταναλωτής δεν δύναται ούτε την περίοδο των εκπτώσεων, που μάλιστα διανύουμε αυτό το διάστημα, να στηρίξει την τοπική αγορά, διενεργώντας έστω τις βασικές του αγορές.

ΕΚΟΨΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

Μέσα σε ένα ζεστό και όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοιπή βασιλόπιτας της Ένωσης Καταναλωτών το απόγευμα της Τετάρτης (10/2/16) στην καφετέρια "Σβούρα" στην Κομοτηνή.
Μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας για να μέλη της Ένωσης να συζητήσουν για διάφορα θέματα, αλλά και για θέματα που αφορούν το σύλλογο για τις περαιτέρω δράσεις για τη νέα χρονιά. 

 

15 Μαρτίου - Παγκόσμια Μέρα Καταναλωτή

Μετά την πετυχημένη εκδήλωση στο "πολυλειτουργικό" κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, μοιράστηκαν φυλλάδια και αναμνηστικά της ΕΝΚΑ Ροδόπης στην οδό Βενιζέλου....

14η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Η παγκόσμια ημέρα καταναλωτή, μας υπογραμμίζει την ανάγκη να νοιαζόμαστε καθημερινά για τα ζητήματα που αφορούν, τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του πολίτη καταναλωτή.

Γιατί οι καταναλωτές έχουν δικαιώματα:

 

Πρόσκληση για την κοπή πιτας

Οχι στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών

Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!

Λέμε ΝΑΙ στην παράταση της αναστολής τους για 3 χρόνια με τους όρους που ισχύουν!

                                                   Ψηφίστε εδώ

 

Επειδή…

Τι προσέχουμε στις πασχαλινές διατροφικές μας συνήθειες

Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν το Πάσχα. Μέρες γιορτινές που όλοι θα βρεθούμε με τα συγγενικά και τα φιλικά μας πρόσωπα σε κάποιο γιορτινό τραπέζι. Η ΕΝ.ΚΑ Ροδόπης εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στο τρόπο με τον οποίο προμηθευόμαστε τα παραδοσιακά πασχαλινά προϊόντα, προκειμένου να αποφύγουμε αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην υγεία μας, όσο και στην τσέπη μας.

ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Μετά την συνάντηση των Ενώσεων Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 13-14 Οκτ 2012 στα Πορόϊα του Νομού Σερρών αποφασίστηκε από κοινού η οργάνωση και συμμετοχή σε παράλληλη δράση κατά της άδικης αύξησης της τιμής του πετρελαίου.

Η δράση περιλαμβάνει την ίδια χρονική στιγμή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Βορείου Ελλάδος (Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα) παρουσία μελών μας στις κεντρικές πλατείες με ανάρτηση πανό κατά της αύξησης του πετρελαίου θέρμανσης και υπέρ της ανάγκης για φτηνότερο πετρέλαιο.

ΣελίδεςMain menu 2

Dr. Radut Consulting